Locatie praktijken Marja en Agnès:

Onze praktijk zijn gevestigd in het Medisch Centrum Lisse.

Aan de Nassaustraat in Lisse hebben we een prachtige ruimte in een gebouw met veel andere disciplines. Samenwerken en verwijzen wordt daardoor makkelijker maar natuurlijk blijven onze cliënten en hun privacy op nummer 1 voor ons! 

Met veel plezier ontvangen wij u in onze warme en gezellige ruimte in Lisse!

Relatiecursus HOUD-ME-VAST

We proberen twee keer per jaar de relatiecursus Houd-me-vast te geven in Lisse.

Mogelijke reden(en) om deel te nemen aan de Houd me vast relatiecursus: 

De komst van een kind is een hele verandering voor je relatie. En dat is niet altijd gemakkelijk. Je kunt elkaar uit het oog verliezen, of ruzie krijgen over hoe je dingen aanpakt. Je kunt je alleen voelen, onzeker, of het gevoel krijgen alsof je het nooit goed kan doen. Het lukt niet altijd om genoeg verbondenheid en aandacht voor elkaar te blijven houden. Het ‘jonge gezin’ is zo’n belangrijke fase en er wordt een bodem wordt gelegd voor de volgende generatie.

Je bent wat langer bij elkaar en telkens stuit je op bekende, vastzittende patronen. Dit kan je welbevinden overschaduwen. Het kan verwijdering tussen jou en je partner veroorzaken. Het kan je doen twijfelen. Kortom, je hebt er beiden last van en je zou dit willen veranderen of je zou meer zicht willen hebben op, waarom dit gebeurt. 

De training voor Individuen: Ik- in relatie tot de ander.

Eind dit jaar zal er informatie komen over deze training.

Voor informatie of om aan te melden kunt u contact opnemen met Marja Krieger 0622680352