Locatie praktijk(en) van Agnès, Loeky en Marja

Onze praktijken zijn gevestigd in het Medisch Centrum Lisse.

Aan de Nassaustraat 31 in Lisse hebben we een prachtige ruimte in een gebouw met veel andere disciplines. Samenwerken en verwijzen wordt daardoor makkelijker maar natuurlijk blijven onze cliënten en hun privacy op nummer 1 staan voor ons! 

Met veel plezier ontvangen wij u in onze warme en gezellige ruimte in Lisse!

Relatiecursus HOUD-ME-VAST

De Houd Me Vast-cursus 10-13 oktober 2024 in Noord-Frankrijk ( op 4,5 – 5 uur rijden).

Het betreft een relatieCURSUS , welke intensief en zeer informatief is, maar geen intensieve relatieTHERAPIE. Het positieve effect van de cursus is groot.

Inhoud: vaste onderwerpen die jullie (als stel) met elkaar zullen bespreken zijn:

  • liefde en hechting; emoties;
  • terugkerende patronen;
  • ruzies stoppen;
  • verbindende gesprekken;
  • vergeving van pijnplekken;
  • liefde en intimiteit;
  • veiligheid in je relatie; onderling vertrouwen.

Maximaal 4 stellen per training met 2-3 hierin getrainde relatietherapeuten, waarbij je met je eigen partner opdrachten bespreekt.

Waar: op een mooie locatie in Frankrijk (Auxi Le Chateau, bekend van ‘Ik Vertrek’).

Wanneer: Van donderdag 10 oktober 18:00 tot zondag 13 oktober 12:00.

Mogelijke reden(en) om deel te nemen aan de Houd Me Vast-relatiecursus: 

Met de komst van kinderen of het vormen van een nieuw-samengesteld gezin, kan je relatie veranderen. En dat is niet altijd gemakkelijk. Je kunt elkaar uit het oog verliezen, of ruzie krijgen over hoe je dingen aanpakt. Je kunt je alleen voelen, onzeker, of het gevoel krijgen alsof je het nooit goed kan doen. Het lukt niet altijd om genoeg verbondenheid en aandacht voor elkaar te blijven houden. Alle fasen in een gezin/relatie kunnen de onderlinge verhoudingen onder druk zetten. Vooral het ‘jonge gezin’ is zo’n belangrijke fase en er wordt vaak een bodem wordt gelegd voor de volgende generatie.

Of: je bent wat langer bij elkaar en telkens stuit je op bekende, vastzittende patronen. Dit kan je welbevinden overschaduwen. Het kan verwijdering tussen jou en je partner veroorzaken. Het kan je doen twijfelen. Kortom, je hebt er beiden last van en je zou dit willen veranderen of je zou meer zicht willen hebben op, waarom dit gebeurt. 

Voor info kosten neem contact op met:

Reviews HMV cursus 16-19 november 2023:

Op een mooie locatie, goed aan te rijden vanuit Nederland, werden we direct warm ontvangen. Het bleek de start van een waardevol weekend, waar ik angstig aan begon.
Voor deze cursus wisten we namelijk wel dat we gek op elkaar zijn, maar we voerden talloze energiezuigende gesprekken waar we uitgeput van raakten. We begonnen dan ook volledig open, de relatie stoppen was een reële optie.
Op de eerste dag merkten we al dat Trudy en Marja een perfecte mix van theorie, oefeningen, ontspanning en gezelligheid neerzetten. Ze schepten een veilige plek waarin we geleerd hebben in gesprek te gaan over onze diepste angsten en behoeften en zo onze negatieve patronen te leren doorbreken. Hierdoor zijn we met elkaar op heel ander level gekomen en voelen we de liefde weer stromen. Het horen van de verhalen van andere koppels gaf herkenning. Ook hielp het ons om onszelf beter te begrijpen.

Met de tools die we geleerd hebben, vertrouwen we erop dat we onze verbinding nog meer kunnen verdiepen.Het was ten slotte fijn dat we naast de cursus totaal ontzorgd werden en in een huiselijke setting dit avontuur konden aangaan, waardoor we ons volledig konden bezighouden met het hier en nu.

Dit weekend was echt een cadeautje voor onze relatie. We hebben geleerd waar het gedrag van de ander en van jezelf vandaan komt waardoor je wederzijds begrip krijgt. We hebben onze patronen leren doorbreken en de eindeloze moeizame gesprekken zijn van de baan. En als we toch even in de knel schieten dan weten we hoe we hiermee om moeten gaan. Wat een rust geeft dat! Er is meer vertrouwen en veiligheid in onze relatie. We zijn meer verbonden dan ooit. We hebben het weer leuk samen! We verbleven op een schitterende locatie in een prettige huiselijke omgeving. Er werd heel goed voor ons gezorgd en het was fijn om er samen echt even tussenuit te zijn zonder afleiding van buitenaf. Heel prettig was het ook om in deze dagen de gehele cursus te volgen, zodat we steeds door konden gaan en niet na een of meerdere weken de draad opnieuw hoefden op te pakken. Er was tussendoor ook tijd voor ontspanning.

Ik raad ieder stel aan om zo’n weekend te volgen. Het is echt een investering! Bij twijfel gewoon doen!

Training Cursus voor ouders van hun hoogsensitieve kinderen. Informatie volgt!

Voor verdere informatie hierover kunt u contact opnemen met Loeky van der Zwaan: 06-10716637

De training voor Individuen: Ik- in relatie tot de ander.

Bij voldoende aanmeldingen (min. 4 personen) zal deze (laagdrempelige) training worden aangeboden.

De training beslaat drie bijeenkomsten à 2 uur en wordt in het voor- en najaar aangeboden. Kosten: à € 100,00. (De training wordt niet vergoed door uw ziektekostenverzekeraar!)

Voor informatie over deze training of om zich aan te melden kunt u contact opnemen met Marja Krieger 0622680352